Džiovinti obuoliai su cinamonu

Džiovinti obuoliai su cinamonu
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Plonai supjaustyti obuoliai, 2 vienetai
  • Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 40-50 laipsnių.

  2. Plonai supjaustytus obuolius sudėkite į dubenį, pabarstykite cukrumi ir cinamonu, gerai išmaišykite.

  3. Išdėliokite obuolius ant grotelių, kad riekutės nedengtų viena kitos, ir kartais apversdami džiovinkite orkaitėje 2-3 valandas.

  4. Idealus užkandis mėgstantiems obuolius!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą