- Juodasis šokoladas, 150 gramų
- Sviestas, 150 gramų
- Cukrus, 180 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Miltai, 120 gramų
- Kakava, 1 valgomasis šaukštas
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrina, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Nutarkuojame citrinos žievelę. Sumaišome su cukrumi ir paliekame 30 min.
Sumušame kiaušinius ir išplakame su cukrumi. Sviestą išlydome su šokoladu, šiek tiek pavėsiname ir pilame į bendrą masę. Permaišome. Dedame miltus, kakavą, kepimo miltelius, permaišome.
Orkaitę įkaitiname iki 180°С. 20х20 см formą patepame riebalais, pabarstome miltais ir supilame tešlą. Kepame 25-30 min.
Iškepus trumpai pavėsiname, pjaustome kubeliais ir tiekiame.