- Liesa varškė, 250 gramų
- Liesas pienas, 0.5 stiklinės
- Neriebus kefyras , 0.5 stiklinės
- Maistinė želatina, 15 gramų
- Cukraus ar stevijos pagal skonį
- Vaisių pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Suberkite į pieną želatiną, palikite 15-20 minučių išbrinkti.
Kefyre ištirpinkite cukrų, sudėkite varškę, pertrinkite.
Pieną su želatina pašildykite, kad želatina ištirptų (galima trumpam įkišti į mikrobangų krosnelę), įmaišykite į varškės masę.
Sudėkite supjaustytus vaisius (pavyzdžiui, mandarinus ar kelias konservuotų persikų puseles), dar kartą išmaišykite, supilkite viską į formą ir palikite šaldytuve 4-5 valandoms, kad sustingtų.
Papuošti galima pabarsčius kakava. Šis desertas labai lengvai paruošiamas ir skanus, turi mažai kalorijų, todėl tinka net ir besilaikantiems dietos.