Dietinis daržovių apkepas su pievagrybiais

Dietinis daržovių apkepas su pievagrybiais
Ingredientai:
  • Pienas, 150 mililitrų
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Brokoliai, 100 gramų
  • Žiediniai kopūstai, 100 gramų
  • Pievagrybiai, 150 gramų
  • Šparagai, 1 pundelis
  • Sūris, 100 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Brokolius ir žiedinius kopūstus išskirstykite žiedynais.

  2. Supjaustykite šparagus ir pievagrybius.

  3. Suberkite į riebalais išteptą kepimo formą grybus ir daržoves.

  4. Viską užpilkite kiaušinių ir pieno plakiniu (pagal skonį pagardinkite jį druska ir pipirais).

  5. Pabarstykite tarkuotu sūriu.

  6. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 40 min.

  7. Atvėsinkite, supjaustykite ir patiekite.

  8. Į šį apkepą taip pat galima maišyti ir kitas jūsų mėgstamas daržoves (pavyzdžiui, šviežius ar džiovintus pomidorus).

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Evelina
» Rašyti komentarą