- Vanduo, 500 mililitrų
- Agurkas (didesnis), 1 vienetas
- Ridikėliai, 5 vienetai
- Salotų lapai, 1 gūželė
- Burokėlis (didesnis), 1 vienetas
- Actas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Cukrus, 1 žiupsnelis
- Kiaušinis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Burokėlį išvirkite, sutarkuokite. Agurkus, ridikėlius supjaustykite nedideliais šiaudeliais. Salotų lapus, krapus smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite, užpilkite vandeniu, pilkite acto, gardinkite druska ir žiupsneliu cukraus. Gerai permaišykite ir palikite 10-15 min., kad pasiskirstytų skoniai.
Patiekite su virto kiaušinio pusele.