- Bet kokie švieži grybai, 300 gramų
- Konservuoti kukurūzai, 0.5 skardinės
- Agurkas, 1 vienetas
- Virti kiaušiniai, 3 vienetai
- Svogūnas, 1 vienetas
- Morka, 1 vienetas
- Truputis natūralaus jogurto arba neriebios grietinės
- druska, pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Grybus nuvalykite, supjaustykite ir apkepkite aliejuje. Kai vanduo nugaruos, pabarstykite druska ir pipirais. Leiskite atvėsti.
Morką nuskuskite ir sutarkuokite, svogūną supjaustykite kubeliais. Iš pradžių keptuvėje, kurioje kepėte grybus, apkepkite svogūną (grybus išimkite), tada morką, kol gražiai apskrus.
Kiaušinius nulupkite ir supjaustykite kubeliais, nusunkite kukurūzus.
Viską dubenyje sumaišykite su natūraliu jogurtu arba neriebia grietine (arba galite užpilui naudoti alyvuogių aliejų + sojų padažą), patiekite iš karto arba leiskite pastovėti dar valandą.
100 g salotų turės apie 75 kcal.