- Dilgėlės, 4 vienetai
- Bulvės, 3 vienetai
- Morka, 1 vienetas
- Svogūnas, 0.5 vieneto
- Virtas kiaušinis, 1 vienetas
- Žalumynai
- Prieskoniai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Į pripilkite į vidutinio dydžio puodą vandens (maždaug iki pusės), užkaiskite. Kol užvirs, nuskuskite bulves ir morką, supjaustykite gabaliukais.
Sudėkite daržoves į verdantį vandenį, įberkite druskos.
Apkepkite aliejuje smulkintą svogūną, sudėkite į sriubą.
Susmulkinkite dilgėles ir žalumynus, sudėkite į puodą, pavirkite dar 7 minutes, nukaiskite.
Į paruoštą sriubą sudėkite smulkintą kietai virtą kiaušinį, patiekite.
2020-04-18 18:50