Desertinė melionų sriuba

Desertinė melionų sriuba
Ingredientai:
  • Cukrus, 200 gramų
  • Imbieras, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Medus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Graikiniai riešutai, 0.5 stiklinės
  • Obuolių sultys, 100 mililitrų
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Mėtos, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite vandens ir cukraus sirupą.

  2. Sudėkite į jį imbierą, medų iš riešutus. Virkite 3-4 minutes, išgriebkite kiaurasamčiu.

  3. Sutrinkite meliono minkštimą.

  4. Į vėsų sirupą sudėkite meliono tyrę, virtus riešutus ir imbierus, medų, įpilkite obuolių sulčių. Viską gerai išmaišykite ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą.

  5. Prieš paduodant į stalą reikėtų papuošti mėtomis.

  6. Prie šio vasaros deserto puikiai tiks vaniliniai ledai – tai suteiks patiekalui gaivų skonį ir papuoš.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Vaiva
» Rašyti komentarą