- Manų kruopos, 50 gramų
- Pienas, 185 mililitrai
- Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 10 gramų
- Cukrus, 20 gramų
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Riešutai, 10 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išvirkite tąsią manų košę su druska.
Greitai ją maišydami sudėkite sviestą, su cukrum išplaktą kiaušinio baltymą, kiaušinio trynį, vanilę ir smulkintus riešutus.
Ištepkite riebalais keptuvę, sudėkite į ją manų košę, išlyginkite viršų, apibarstykite cukrumi ir kelioms minutėms įkiškite į karštą orkaitę.
Patiekite su konservuotais vaisiais, kapotais riešutais, abrikosų padažu arba vaisių sunka.