Desertinė manų košė

Desertinė manų košė
Ingredientai:
  • Manų kruopos, 50 gramų
  • Pienas, 185 mililitrai
  • Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 10 gramų
  • Cukrus, 20 gramų
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Riešutai, 10 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite tąsią manų košę su druska.

  2. Greitai ją maišydami sudėkite sviestą, su cukrum išplaktą kiaušinio baltymą, kiaušinio trynį, vanilę ir smulkintus riešutus.

  3. Ištepkite riebalais keptuvę, sudėkite į ją manų košę, išlyginkite viršų, apibarstykite cukrumi ir kelioms minutėms įkiškite į karštą orkaitę.

  4. Patiekite su konservuotais vaisiais, kapotais riešutais, abrikosų padažu arba vaisių sunka.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Žydrė
» Rašyti komentarą