Desertinė avižinė košė

Desertinė avižinė košė
Ingredientai:
  • Avižiniai dribsniai, 5 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Vanduo
  • Razinos, 1 arbatinis šaukštelis
  • Abrikosai, 0.5 saujos
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirinkite truputį vandens, supilkite pieną, suberkite razinas, smulkintus abrikosus (galite įdėti obuolio ir banano), įdėkite sviesto, medaus ir druskos, supilkite dribsnius.

  2. Virkite ant silpnos ugnies 5 minutes.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Birutė
» Rašyti komentarą