- Vištienos filė, 400 gramų
- Aliejus
- Druska
- Vištienos sultinys, 200 mililitrų
- Kumpis, 80 gramų
- Obuolys, 1 vienetas
- Pekino kopūstas, 500 gramų
- Raudona paprika, 1 vienetas
- Cukinija, 1 vienetas
- Paprikų milteliai
- Morkos, 300 gramų
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vištieną supjaustykite juostelėmis, pabarstykite prieskoniais ir apkepkite.
Morkas, cukiniją, papriką ir kumpį supjaustykite ir patroškinkite troškintuve, tada supilkite vištienos sultinį ir virkite dar 10 minučių.
Pekino kopūstą supjaustykite juostelėmis, o obuolį – skiltelėmis. Viską sudėkite į tą patį troškintuvą ir troškinkite apie 5 minutes.
Patiekite su virtais ryžiais.