- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnas, 1 galva
- Morkos, 3 vienetai
- Bulvės, 5 vienetai
- Saliero stiebas, 1 vienetas
- Česnako skiltelės, 3 vienetai
- Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Rozmarinas, 1 arbatinis šaukštelis
- Raudonėlis, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Malti juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
- Muskato riešutas, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Rūkytos paprikos milteliai, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Čili prieskoniai, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Šaldyti žirneliai, 0.5 stiklinės
- Kokosų pienas, 0.5 stiklinės
- Imbiero milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Baltas vynas arba daržovių sultinys, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Įkaitinkite puode aliejų ir pakepinkite ant silpnos ugnies smulkintą svogūną apie 2-4 minutes.
Dėkite į puodą smulkintas daržoves: morkas, bulves, salierą, česnaką, taip pat žoleles, druską ir pipirus, kitus prieskonius. Viską gerai maišydami patroškinkite apie 2 minutes ir pilkite daržovių sultinį arba baltą vyną.
Užkaitinkite puodą vėl ir sumažinkite ugnį bei patroškinkite viską uždengtu dangčiu apie 5 minutes. Dėkite šaldytus žirnelius ir dar patroškinkite apie 15 minučių.
Pilkite į puodą kokosų pieną ir gerai išmaišykite, bei patroškinkite dar apie 3-4 minutes.
Patiekiant troškinį, galima pabarstyti šviežiomis žolelėmis. Skanaus! Jis tinkamas valgyti, laikomas šaldytuve, 3 dienas, taip pat galima užšaldyti.