- Baklažanai, 3 vienetai
- Paprikos, 3 vienetai
- Cukinijos, 3 vienetai
- Svogūnas, 1 vienetas
- Pomidorai, 3 vienetai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Citrinos riekelės, 5 vienetai
- Švieži žalumynai, 1 pundelis
- Prieskoniai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Supjaustykite kubeliais baklažanus ir cukinijas, pomidorus, paprikas ir svogūną - riekelėmis.
Apkepkite įkaitintame aliejuje perspaustą česnaką, tada sudėkite svogūną ir kepkite 5 minutes.
Sudėkite visas likusias daržoves, pabarstykite druska, pakepkite kartais pamaišydami.
Kai išsiskirs sultys, pridenkite dangčiu ir troškinkite 20 minučių.
Likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos, įberkite pipirų ir prieskonių.
Papuoškite citrinomis ir šviežiais žalumynais.
2013-10-04 08:20