- Bulvės, 4 vienetai
- Svogūnas, 1 vienetas
- Česnakas, 1 skiltelė
- Morkos, 2 vienetai
- Žirniai, 0.5 stiklinės
- Cukinija, 0.5 vieneto
- Salieras, 1 vienetas
- Pupelės, 0.5 stiklinės
- Kopūstas, 0.25 vieneto
- Druska
- Prieskoniai
- Parmezano sūris
- Pomidorai, 2 vienetai
- Burokėlių lapai, 6
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje, sudėkite į puodą su vandeniu, įberkite druskos, prieskonių.
Sudėkite smulkiai supjaustytas daržoves. Baigiant virti bus galima įdėti keletą burokėlių lapų ir pjaustytų pomidorų.
Bulvę ar dvi išvirkite su trupučiu pupelių atskirai nuo kitų daržovių, tada sutrinkite ir sudėkite į puodą, virkite ant silpnos ugnies.
Patiekite su tarkuotu parmezanu ir pabarstę žalumynais.