Daržovių risotto

Daržovių risotto
Ingredientai:
  • Sultinys, 500 mililitrų
  • Ryžiai, 150 gramų
  • Morkos, 250 gramų
  • Žirneliai, 100 gramų
  • Porai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Daržoves nuvalyti ir smulkiai supjaustyti. Svogūnus ir ryžius troškinti aliejuje.

  2. Supilti sultinį, sudėti prieskonius, morkas, porus, 15 min. troškinti. Sudėti žirnelius ir dar 10 min. troškinti, pabarstyti kapotais petražolių lapeliais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Jolanta
» Rašyti komentarą