- Malta jautiena, 500 gramų
- Bulvės, 700 gramų
- Svogūnai, 1 galva
- Konservuoti kukurūzai, 400 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Pomidorai, 200 gramų
- Fermentinis sūris, 100 gramų
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Malti pipirai, 1 žiupsnelis
- Grietinėlė, 250 mililitrų
- Bazilikai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Bulves supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje, išimkite.
Toje pačioje keptuvėje pakepinkite smulkintą svogūną bei faršą, dar po kelių minučių sudėkite su kiaušiniu ir puse tarkuoto sūrio išmaišytus kukurūzus. Pabarstykite druska ir pipirais pagal skonį.
Kepimo formą patepkite aliejumi, išklokite bulvėmis, dėkite paruošto faršo sluoksnį, o ant viršaus - per pusę perpjautus mažus pomidorus.
Likusius 3 kiaušinius išplakite su grietinėle, smulkintu baziliku, padažu, trupučiu druskos ir pipirų.
Užpilkite plakiniu, pabarstykite sūriu ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.
2022-01-14 05:20