Cukruotos spanguolės

Cukruotos spanguolės
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Spanguolės (šviežios arba šaldytos), 100 gramų
  • Cukraus pudra, 70 gramų
  • Cukrus, 50 gramų
  • Vanduo, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Spanguoles nuplaukite (arba atitirpinkite).

  2. Pasiruoškite sirupą: į puodą supilkite vandenį ir cukrų, užvirinkite ir maišykite, kol cukrus ištirps.

  3. Sirupą atvėsinkite tiek, kad būtų šiltas, suberkite į jį uogas ir išmaišykite, kad sirupas padengtų visą jų paviršių.

  4. Greitai išgriebkite ir pavoliokite cukraus pudroje.

  5. Išdėliokite ant kepimo popieriaus ir leiskite šiek tiek apdžiūti.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Erika
» Rašyti komentarą