Cukinijų traškučiai

Cukinijų traškučiai
Ingredientai:
  • Cukinijos (vidutinės), 2 vienetai
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Pienas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris (kietasis, tarkuotas), 1 sauja
  • Džiūvėsėliai, 1 sauja
  • druska, pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukinijas nuplaukite ir supjaustykite 0,5 cm riekelėmis.

  2. Kiaušinį išplakite su pienu. Tarkuotą sūrį sumaišykite su džiūvėsiais (galima juos pakeisti miltais), įberkite druskos, pipirų.

  3. Kiekvieną cukinijos riekelę pamirkykite plakinyje, o tuomet apvoliokite džiūvėsių ir sūrio mišinyje.

  4. Paruoštas cukinijos riekeles sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 220C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

  5. Patiekite su jogurtiniu padažu - į natūralų jogurtą pagal skonį dėkite smulkinto česnako, kapotų krapų ar petražolių, labai smulkiai pjaustyto, šviežio agurko, druskos, pipirų.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą