- Tuno skardinė, 1 vienetas
- Cukinija, 1 vienetas
- Česnako skiltelės, 1 vienetas
- Vyšniniai pomidorai, 6 vienetai
- Sultenės lapeliai, 1 sauja
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Svogūnų laiškai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir česnaką. Sutarkuokite cukiniją plonomis juostelėmis.
Pakepkite česnaką ir svogūną įkaitintoje keptuvėje ant alyvuogių aliejaus apie 2-3 minutes. Pridėkite į keptuvę pomidorus, tuną ir druską su pipirais. Patroškinkite 5-7 minutes. Patiekite į dubenėlį, ant viršaus pabarstydami sultenės lapelių. Galite pabarstyti ir čili miltelių, jei norite aštriau. Skanaus!