Cukinijų ir žiedinių kopūstų iešmeliai

Cukinijų ir žiedinių kopūstų iešmeliai
Ingredientai:
  • Cukinijos, 2 vienetai
  • Vasariniai moliūgai, 2 vienetai
  • Žiedinis kopūstas, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • Trupinta feta, 0.25 stiklinės
  • Mediniai iešmeliai, 8 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Medinius iešmelius 20 minučių pamirkykite vandenyje.

  2. Įkaitinkite keptuvą. Cukinijas ir moliūgus nulupkite, daržovių skustuku supjaustykite ilgomis juostelėmis, žiedinį kopūstą išskirstykite žiedynais. Pamaukite daržoves ant iešmelių (juosteles perlenkite po kelis kartus), apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite druska bei pipirais.

  3. Kepkite ant grotelių, kol daržovės suminkštės ir truputį apskrus (apie 10-12 min.).

  4. Patiekite pabarstę fetos sūriu.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Ligita
» Rašyti komentarą