Cukinijų blynukai su sūriu

Cukinijų blynukai su sūriu
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Tarkuotos cukinijos, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Smulkinti svogūnai, 0.25 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 60 gramų
  • Susmulkintas Mocarelos sūris, 50 gramų
  • Augalinis aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Drusko pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišykite tarkuotas cukinijas (apie 300 g), svogūnus, miltus, sūrį, druską, įmuškite kiaušinius. Gerai išmaišykite.

  2. Keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies įkaitinkite aliejų. Dėkite masę šaukštu, kepkite blynelius iš abiejų pusių po kelias minutes, kol gražiai apskrus.

  3. Cukinijų blynukus patiekite su grietine arba pomidorų padažu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ligita
» Rašyti komentarą