- Maža cukinija, 3 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Citrina, 0.5 vieneto
- Šaldyti žirneliai, 100 gramų
- Graikiniai riešutai, 50 gramų
- Mocarela sūris, 1 pakelis
- Šviežios mėtos lapeliai, 1 sauja
- Druska, 1 žiupsnelis
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Ant silpnos ugnies keptuvėje pakepkite graikinius riešutus apie 3-5 minutes.
Nuplikykite karštu vandeniu žirnelius. Susmulkinkite cukiniją, mėtos lapelius, mocarelą sūrį ir viską dėkite į didelį dubenį (įskaitant ir graikinius riešutus).
Įspauskite citrinos sulčių, užberkite druskos, pipirų, užpilkite alyvuogių aliejaus ir viską gerai išmaišykite. Skanaus!