- Sviestas, 55 gramai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 150 gramų
- Vanilinis cukrus, 25 gramai
- Kvietiniai miltai, 55 gramai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Pienas, 285 mililitrai
- Citrina, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Baltymus atskirkite nuo trynių.
Išmaišykite kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite kiaušinių trynius.
Po to įmaišykite gerai išplaktus kiaušinių baltymus. Įmaišyti iš pusės citrinos išspaustas sultis.
Maišant supilkite pieną, miltus, kepimo miltelius ir išplakite su šluotele. Galima išplakti ir su mikseriu, bus greičiau.
Gautą pudingą supilkite į kepimo indelius ir pašaukite į orkaitę 30 min. Orkaitę įkaitinti reikia iki 180-200 laipsnių.
2012-12-21 01:23