Citrininis sausainių pyragas

Citrininis sausainių pyragas
Ingredientai:
  • Sausainiai, 30 vienetų
  • Citrina, 6 vienetai
  • Nesaldus kondensuotas pienas, 400 gramų
  • Saldus kondensuotas pienas, 370 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį supilkite citrinų sultis, beveik visą sutirštintą nesaldų pieną ir sutirštintą saldų pieną.

  2. Plakite, kol sutirštės. Į kepimo skardą sudėkite vieną sluoksnį sausainių ir užpilkite plakiniu. Sluoksniuokite taip iki pat viršaus.

  3. 4-6 sausainius sutrupinkite ir jais papuoškite pyragą.

  4. 10 valandų palaikykite šaldytuve, supjaustykite ir patiekite.

Porcijų skaičius: 6
» Rašyti komentarą