- Stambiai supjaustytas raudonasis svogūnas, 1 vienetas
- Nedidelės raudonosios bulvės, perpjautos, 500 gramų
- Riekutėmis supjaustyta citrina, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakų milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Šviežiai malti juodieji pipirai
- Vištienos krūtinėlės (be kaulo, be odos), 3 vienetai
- Rozmarinų šakelės, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Lėto virimo puode sumaišykite supjaustytą svogūną, bulves, citrinų riekutes, alyvuogių aliejų, paskleiskite ant dugno.
Dubenyje sumaišykite druską, pipiraus, česnako miltelius, apvoliokite vištienos krūtinėlę.
Vištieną sudėkite ant bulvių, įmeskite rozmarinų ir gaminkite apie 4 valandas.
Paprastas receptukas tiems, kurie nemėgsta stovėti prie puodų ir keptuvių!