- Faršas, 300 gramų
- Druska
- Petražolės
- Krapai
- Čili pipiras, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Svogūnas, 1 vienetas
- Fermentinis sūris, 30 gramų
- Raudonosios pupelės, 100 gramų
- Aštrus pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Apkepkite keptuvėje faršą (maždaug apie 10 min.), tada sudėkite susmulkintą svogūną, česnaką, čili pipirą, druską bei kitus prieskonius.
Sukrėskite masę į puodą, sudėkite pupeles, įmaišykite pomidorų padažo ir dar maišydami pavirkite ant nedidelės ugnies apie 10 minučių.
Išpilstykite į lėkštes, pabarstykite tarkuotu sūriu ir patiekite.