Česnakinė duona

Česnakinė duona
Ingredientai:
  • Sviestas, 120 gramų
  • Batonas, 1 vienetas
  • Švieži žalumynai, 1 pundelis
  • Druska
  • Česnakas
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite žalumynus ir česnaką, gerai išmaišykite su minkštu sviestu.

  2. Supjaustykite batoną riekelėmis, aptepkite jas paruošta mase ir vėl sudėkite taip, kad išeitų sveikas batonas.

  3. Suvyniokite į foliją ir kepkite orkaitėje 10-15 minučių, tada foliją šiek tiek praskleiskite ir dar keletą minučių apkepkite. Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Erika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
vitalijus
2013-01-28 14:25
nem nem nem