„Carpaccio di Mozzarella“

„Carpaccio di Mozzarella“
Ingredientai:
  • Jautiena, 350 gramų
  • Mocarela sūris, 200 gramų
  • Alyvuogės, 80 gramų
  • Citrina, 0.5 vieneto
  • Raudonėliai (Oreganas), 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną supjaustyti labai plonomis riekelėmis.

  2. Apšlakstyti citrinų sultimis, apibarstyti druska ir raudonėliu.

  3. Storesnėmis juostelėmis supjaustyti sūrį. Bent per pusę perpjauti alyvuoges be kauliukų. Labiausiai tinka žaliosios alyvuogės.

  4. Ant kiekvieno jautienos gabaliuko dėti sūrio juostelę ir alyvuogių puselių. Susukti kaip ritinėlį.

  5. Apšlakstyti alyvuogių aliejumi.

  6. Rekomenduoju su šviežiais pomidorais.

  7. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą