- Canelloni makaronai, 12 vienetų
- Špinatai, 100 gramų
- Parmezano sūris, 200 gramų
- Ricotta sūris, 200 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kepimo indą ištepti su riebalais. Dubenyje sumaišyti smulkintus špinatus (kei daugiau nei pusę kiekio) ir ricotta sūrį.
Pridėti parmezano sūrį, druską ir pipirus. Šia mase užpildyti makaronus ir juos sudėti į kepimo formą.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepti smulkintą svogūną su česnaku. Kai apskrus, sudėti pomidorus.
Pakaitinti 5 minutes, tada pridėti špinatų, viską pamaišyti ir pakepti kol špinatai suminkštės. Gautą masę užpilti ant formoje sudėtų prikimštų makaronų. Viską apiberiame tarkuotu sūriu.
Cannelloni kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.
2012-11-14 16:06