Cannelloni makaronai su špinatais

Cannelloni makaronai su špinatais
Ingredientai:
  • Canelloni makaronai, 12 vienetų
  • Špinatai, 100 gramų
  • Parmezano sūris, 200 gramų
  • Ricotta sūris, 200 gramų
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Aliejus, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepimo indą ištepti su riebalais. Dubenyje sumaišyti smulkintus špinatus (kei daugiau nei pusę kiekio) ir ricotta sūrį.

  2. Pridėti parmezano sūrį, druską ir pipirus. Šia mase užpildyti makaronus ir juos sudėti į kepimo formą.

  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepti smulkintą svogūną su česnaku. Kai apskrus, sudėti pomidorus.

  4. Pakaitinti 5 minutes, tada pridėti špinatų, viską pamaišyti ir pakepti kol špinatai suminkštės. Gautą masę užpilti ant formoje sudėtų prikimštų makaronų. Viską apiberiame tarkuotu sūriu.

  5. Cannelloni kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Vitalija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Algimas
2012-11-14 16:06
nu,jo apie pomidorus Vitalija,nerašo...
Egis
2012-09-26 22:13
O kiek pomidoru reikia?