- Raudonasis svogūnas, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorai, 2 vienetai
- Kelios alyvuogės
- Petražolės, 1 pundelis
- Česnako skiltelė, 1 vienetas
- Virti vidutinio dydžio burokėliai, 2 vienetai
- Balzaminis actas, 2 valgomieji šaukštai
- Špinatai, 3 pundeliai
- Druska
- Malti juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir kepkite pamaišydami apie 2 minutes.
Pomidorus supjaustykite kubeliais, alyvuoges - žiedais. Susmulkinkite petražoles ir česnaką, viską sudėkite į keptuvę su svogūnu, gaminkite dar 3 minutes.
Sudėkite tarkuotus arba kubeliais supjaustytus burokėlius, actą, druską ir pipirus, gerai viską išmaišykite ir gaminkite dar 1 min.
Sudėkite viską į dubenį su špinatais, gerai viską išmaišykite ir patiekite. Sveikos ir skanios šiltos daržovių salotos paruoštos!