- Silkės filė, 200 gramų
- Burokėliai, 4 vienetai
- Svogūnas, 1 vienetas
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Garstyčios, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Žalumynai (įvairūs), 1 pundelis
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išvirti, nulupti ir sutarkuoti burokėlius.
Sūdytą silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Smulkiai sukapoti svogūną.
Kubeliais supjaustyti kiaušinius.
Kiaušinius sutrinti su garstyčiomis, aliejumi ir grietine, kad gautųsi vientisa masė.
Burokėlius sumaišyti su silkės gabaliukais ir svogūnu.
Pasigaminto padažo uždėti ant salotų ir papuošti žalumynais.
2013-12-23 19:21