Burokėlių salotos su alyvuogėmis

Burokėlių salotos su alyvuogėmis
Ingredientai:
  • Raudonasis svogūnas, 0.5 vieneto
  • Actas, 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Vidutinio dydžio burokėliai, 3 vienetai
  • Stambi morka, 1 vienetas
  • Alyvuogės, 70 gramų
  • Šviežios petražolės, 1 pundelis
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną susmulkinkite, užpilkite dubenyje actu, garstyčiomis ir aliejumi, palikite pastovėti 5-10 min.

  2. Sutarkuokite morką ir burokėlius, alyvuoges supjaustykite žiedais, sukapokite petražoles. Viską sudėkite į dubenį su svogūnais, pabarstykite druska ir gerai išmaišykite.

  3. Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą