- Raudonasis svogūnas, 0.5 vieneto
- Actas, 2 valgomieji šaukštai
- Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Vidutinio dydžio burokėliai, 3 vienetai
- Stambi morka, 1 vienetas
- Alyvuogės, 70 gramų
- Šviežios petražolės, 1 pundelis
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Svogūną susmulkinkite, užpilkite dubenyje actu, garstyčiomis ir aliejumi, palikite pastovėti 5-10 min.
Sutarkuokite morką ir burokėlius, alyvuoges supjaustykite žiedais, sukapokite petražoles. Viską sudėkite į dubenį su svogūnais, pabarstykite druska ir gerai išmaišykite.
Skanaus!