- Virtas burokėlis, 1 vienetas
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Sūris, 100 gramų
- Majonezas, 200 gramų
- Česnakas, 2 skiltelės
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Burokėlį nulupkite ir stambiai sutarkuokite.
Susmulkinkite svogūnų laiškus, sūrį sutarkuokite. Česnaką perspauskite, dalį sumaišykite su sūriu.
Salotinę išklokite maistine plėvele.
Ant dugno sudėkite susmulkitus svogūnų laiškus, tada - su majonezu sumaišytą sūrį ir galiausiai - burokėlius su majonezu, česnaku, druska ir pipirais.
Uždenkite plėvėlės kraštais, palaukite 5 minutes, atidenkite, išverskite į lėkštę ir nuimkite plėvelę bei salotinę.
2013-12-23 22:38