- Nedideli burokėliai, 3 vienetai
- Avokadas, 1 vienetas
- Tiršta grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Smulkintos petražolės, 1 valgomasis šaukštas
- Sezamo sėklos, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Avokadą nulupkite, minkštimą sutrinkite iki tyrelės.
Burokėlius išvirkite, atvėsinkite ir nulupkite. Supjaustykite 0,5 cm storio riekelėmis.
Iš avokado ir burokėlių padarykite bokštelius.
Paruoškite padažą: sumaišykite grietinę, žalumynus, druską, pipirus ir likusią avokadų tyrelę.
Konditeriniu švirkštu išspauskite paruoštą masę į lėkštę aplinkui bokštelius, viršų pabarstykite sezamų sėklomis.
2013-11-15 21:26