- Burokėliai, 1 kilogramas
- Ryžiai, 100 gramų
- Obuoliai, 2 vienetai
- Varškė, 250 gramų
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 100 gramų
- Žalumynai, 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Vienodo dydžio burokėlius išvirkite ir išskobkite.
Iš birios ryžių košės, nuluptų obuolių, sumaišytų su cukrumi, su kiaušiniu ir sviestu sutrintos varškės padarykite įdarą ir prikimškite juo burokėlius.
Sudėkite į aliejumi išteptą skardą, užpilkite grietine ir kepkite orkaitėje.
Patiekalą papuoškite šviežiais žalumynais ir patiekite.