- Rudasis cukrus, 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Marinuoti pievagrybiai, 300 gramų
- Agurkai, 2 vienetai
- Augalinis aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Virtos bulvės, 3 vienetai
- Česnakas, 1 skiltelė
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Citrina, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Perspauskite česnaką ir užpilkite aliejumi.
Į išspaustas pusės citrinos sultis įmaišykite druskos ir cukraus, maišykite, kol ištirps, tada supilkite aliejų su česnaku, įberkite pipirų, palikite pastovėti 15 minučių.
Supjaustykite bulves ir sudėkite į dubenį, ant viršaus - nuvarvintus pievagrybius, pjaustytus agurkus ir svogūnų laiškus.
Užpilkite paruoštu padažu, išmaišykite, jeigu reikia - dar įberkite druskos.