Bulvių salotos su pievagrybiais

Bulvių salotos su pievagrybiais
Ingredientai:
  • Rudasis cukrus, 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Marinuoti pievagrybiai, 300 gramų
  • Agurkai, 2 vienetai
  • Augalinis aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Virtos bulvės, 3 vienetai
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Svogūnų laiškai, 1 pundelis
  • Citrina, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
  1. Perspauskite česnaką ir užpilkite aliejumi.

  2. Į išspaustas pusės citrinos sultis įmaišykite druskos ir cukraus, maišykite, kol ištirps, tada supilkite aliejų su česnaku, įberkite pipirų, palikite pastovėti 15 minučių.

  3. Supjaustykite bulves ir sudėkite į dubenį, ant viršaus - nuvarvintus pievagrybius, pjaustytus agurkus ir svogūnų laiškus.

  4. Užpilkite paruoštu padažu, išmaišykite, jeigu reikia - dar įberkite druskos.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dainora
» Rašyti komentarą