- Bulvės, 3 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Špinatai, 1 saujelė
- Svogūnas, 0.5 vieneto
- Kukurūzų miltai, 1.5 valgomojo šaukšto
- druska, pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Bulves ir morkas sutarkuokite stambia tarka, rankomis šiek tiek nuspauskite skystį. Įmaišykite pjaustytus špinatus ir svogūnus, pagardinkite druska, pipirais, įmaišykite kukurūzų miltus (jeigu neturite, tai tiks ir kvietiniai miltai). Viską išmaišykite iki vienalytės masės.
Drėgnomis rankomis suformuokite blynelius ir juos apkepinkite įkaitintame aliejuje, sudėkite ant popierinių rankšluostukų, kad susigertų riebalų perteklius.
Tiekite su grietine arba natūraliu jogurtu.