- Žuvies filė, 0.5 kilogramo
- Bulvės, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 1 sauja
- Tarkuotas sūris, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Česnako skiltelės, 2 skiltelės
- Petražolės, 1 sauja
- druska, pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Bulves išvirkite ir sugrūskite košę. Žuvį taip pat išvirkite ir susmulkinkite. Visus ingredientus susmulkinkite ir viską gerai sumaišykite.
Jeigu masė nesulimpa į vientisą, tai muškite dar vieną kiaušinį, jeigu pernelyg lipni - dėkite dar trupinių.
Formuokite paplotėlius ir iš abiejų pusių apkepinkite aliejuje iki kol gražiai apskrus.
Patiekite su ryžiais, daržovėmis.
2015-09-03 11:08