- Bulvės, 500 gramų
- Pievagrybiai, 200 gramų
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Špinatai, 300 gramų
- Svogūnai, 1 galva
- Česnakai, 1 skiltelė
- Feta sūris, 150 gramų
- Juodosios alyvuogės, 80 gramų
- Grietinė, 150 gramų
- Grietinėlė, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Bulves nuskuskite ir išvirkite, pievagrybius susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje.
Išimkite grybus ir toje pačioje keptuvėje apkepkite špinatus, svogūną ir česnaką, įberkite druskos ir pipirų.
Sudėkite pievagrybius ir išmaišykite.
Bulves supjaustykite griežinėliais. Pusę jų išdėliokite ant kepimo formos dugno, tada supilkite grybų ir špinatų masę ir vėl dėliokite bulves. Ant viršaus sudėkite alyvuoges ir pasmulkintą fetos sūrį. Grietinę sumaišykite su grietinėle ir užpilkite ant viršaus.
Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 minučių.