- Bulvės, 5 vienetai
- Agurotis, 1 vienetas
- Paprika, 1 vienetas
- Petražolės
- Pomidorai, 2 vienetai
- Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Morka, 1 vienetas
- Poras, 0.5 vieneto
- Vanduo, 1 litras
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Morkas, petražoles, porą ir papriką supjaustykite, sudėkite į puodą su sviestu ir troškinkite.
Bulves ir cukiniją nulupkite ir supjaustykite gabaliukais, sudėkite į verdantį vandenį arba daržovių nuovirą, virkite 5 – 10 minučių. Į pabaigą sudėkite supjaustytus pomidorus, pasūdykite.
Patiekite su grietine ir žalumynais.