Bulvių apkepas su faršu

Bulvių apkepas su faršu
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Faršas, 1 kilogramas
  • Rauginti kopūstai, 500 gramų
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai
  • Druska
  • Sultinys, 250 mililitrų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Sūris, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Apkepinkite faršą su svogūnais ir česnaku, paskaninkite prieskoniais.

  2. Bulves nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais.

  3. Sumaišykite sultinį, grietinę, kiaušinius ir tarkuotą sūrį.

  4. Kepimo formą ištepkite riebalais, sudėkite pusę bulvių ir kopūstų, faršą ir likusius kopūstus bei bulves.

  5. Užpilkite paruoštu padažu ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie valandą.

Porcijų skaičius: 6
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jonas
2019-12-05 11:54
Viena karta bandziau deti neraugintus kopustus, gavosi skaniai, kita karta nedejau nei vienu, ir gavosi skanu. manau sitame patiekale yra svarbiausia bulve, o kas ja supa tai recepto autorius puikiai viska sudeliojo. Noriu pastebeti, kad mes daznai nepaisom tiksliu normu ir kiekiu, o tai manau butina. Sitie zmones kurie dalinasi asvo patirtim viska isbando. Aciu jiems. Jie kuria, mes ragaujam
Rima
2018-05-17 14:19
Kuo butu galima pakeisti kopustus,seimyna ju nevalgo