- Bulvės, 1 kilogramas
- Faršas, 1 kilogramas
- Rauginti kopūstai, 500 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Pipirai
- Druska
- Sultinys, 250 mililitrų
- Grietinė, 200 gramų
- Sūris, 150 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Apkepinkite faršą su svogūnais ir česnaku, paskaninkite prieskoniais.
Bulves nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais.
Sumaišykite sultinį, grietinę, kiaušinius ir tarkuotą sūrį.
Kepimo formą ištepkite riebalais, sudėkite pusę bulvių ir kopūstų, faršą ir likusius kopūstus bei bulves.
Užpilkite paruoštu padažu ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie valandą.
2019-12-05 11:54