- Pievagrybiai, 300 gramų
- Didelė paprika, 1 vienetas
- Aliejaus, 2 valgomieji šaukštai
- Cukraus, 1 arbatinis šaukštelis
- druskos, 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirų, 1 žiupsnelis
- Citrinos sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 1 skiltelė
- Smulkinti krapai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Papriką nuplaukite, pjaukite į keturias dalis, o ketvirčius supjaustykite plonomis juostelėmis. Apkepinkite aliejuje 2 min.
Tuomet sumeskite plautus, pavalytus ir plonomis riekelėmis supjaustytus grybus. Įspausti citrinos sulčių, dar patroškinkite 2-3 min.
Tuomet dėti smulkinto česnako, krapų, druskos, cukraus, pipirų.
Galima patiekti kaip užkandį su skrebučiais arba kaip garnyrą prie mėgiamų patiekalų.