Bulgariškas prievagrybių ir paprikų užkandis

Bulgariškas prievagrybių ir paprikų užkandis
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 300 gramų
  • Didelė paprika, 1 vienetas
  • Aliejaus, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukraus, 1 arbatinis šaukštelis
  • druskos, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirų, 1 žiupsnelis
  • Citrinos sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Smulkinti krapai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Papriką nuplaukite, pjaukite į keturias dalis, o ketvirčius supjaustykite plonomis juostelėmis. Apkepinkite aliejuje 2 min.

  2. Tuomet sumeskite plautus, pavalytus ir plonomis riekelėmis supjaustytus grybus. Įspausti citrinos sulčių, dar patroškinkite 2-3 min.

  3. Tuomet dėti smulkinto česnako, krapų, druskos, cukraus, pipirų.

  4. Galima patiekti kaip užkandį su skrebučiais arba kaip garnyrą prie mėgiamų patiekalų.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą