Bulgariška agurkų šaltsriubė

Bulgariška agurkų šaltsriubė
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Kefyras, pasukos arba natūralus jogurtas, 1 litras
  • Agurkai, 6 vienetai
  • Česnako skiltelės, 6 vienetai
  • Graikiniai riešutai, 1 stiklinė
  • Kalendrų ir krapų pagal skonį
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Agurkus nulupkite, perpjaukite išilgai, sėklas išskobkite ir išmeskite. Supjaustykite agurkus.

  2. Pertrinkite trintuvu riešutus, česnaką, druską ir pipirus.

  3. Susmulkinkite žalumynus.

  4. Viską sudėkite į puodą, užpilkite kefyru ir pastatykite į šaldytuvą porai valandų.

  5. Jei pageidaujate, į sriubą taip pat galima įdėti cukinijos, ridikėlių arba mėtų.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą