- Plonai supjaustyti briuseliniai kopūstai, 220 gramų
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Tarkuotas Parmezano sūris, 2 valgomieji šaukštai
- Česnako milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
Dideliame dubenyje sumaišykite kopūstus, alyvuogių aliejų, sūrį, druską, pipirus ir česnako miltelius. Paskleiskite viską ant kepimo skardos.
Kepkite 10 minučių, tada apverskite ir kepkite dar 8-10 min., kol gražiai apskrus.
Patiekite su mėgstamu padažu. Sveikas ir skanus užkandis, kurį labai lengva paruošti!