Briuselinių kopūstų traškučiai

Briuselinių kopūstų traškučiai
Ingredientai:
  • Plonai supjaustyti briuseliniai kopūstai, 220 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnako milteliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

  2. Dideliame dubenyje sumaišykite kopūstus, alyvuogių aliejų, sūrį, druską, pipirus ir česnako miltelius. Paskleiskite viską ant kepimo skardos.

  3. Kepkite 10 minučių, tada apverskite ir kepkite dar 8-10 min., kol gražiai apskrus.

  4. Patiekite su mėgstamu padažu. Sveikas ir skanus užkandis, kurį labai lengva paruošti!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Evelina
» Rašyti komentarą