Braškių ir mėlynių desertas

Braškių ir mėlynių desertas
Ingredientai:
  • Grietinėlės sūris (Maskarponė, Filadefija ar kt.), 220 gramų
  • Cukraus pudra, 0.33 stiklinės
  • Vanilės ekstraktas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Plakta grietinėlė, 1 stiklinė
  • Braškės (perpjautos pusiau), 10 vienetų
  • Mėlynės, 30 vienetų
Gaminimo instrukcija:
  1. Plaktuvu išplakite sūrį, vanilės ekstraktą ir cukraus pudrą, sudėkite grietinėlę, dar kartą išplakite, sudėkite masę į konditerinį maišelį ir užspauskite ant braškių puselių.

  2. Ant viršaus išdėliokite po kelias mėlynes ir patiekite.

  3. Šis lengvai paruošiamas desertas sužavės net išrankiausius!

Porcijų skaičius: 20
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą