- Braškės, 400 gramų
- Tarkuotas arba smulkiai sulaužytas šokoladas, 2 stiklinės
- Kokosų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Išklokite skardą kepimo popieriumi, braškes gerai nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Karščiui atspariame dubenelyje sumaišykite šokoladą, kokosų aliejų ir įkiškite 30 sekundžių į mikrobangų krosnelę. Ištraukite, pamaišykite, dar pakaitinkite. Kartokite, kol šokoladas ištirps. Tirpinti taip pat galima karšto vandens vonelėje.
Padažykite braškes į šokoladą, išdėliokite ant kepimo popieriaus ir padėkite į šaldytuvą maždaug 30 minučių. Sveikas ir skanus desertas paruoštas!