Braškės šokolade

Braškės šokolade
@ Shuttersotock
Ingredientai:
  • Braškės, 400 gramų
  • Tarkuotas arba smulkiai sulaužytas šokoladas, 2 stiklinės
  • Kokosų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išklokite skardą kepimo popieriumi, braškes gerai nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

  2. Karščiui atspariame dubenelyje sumaišykite šokoladą, kokosų aliejų ir įkiškite 30 sekundžių į mikrobangų krosnelę. Ištraukite, pamaišykite, dar pakaitinkite. Kartokite, kol šokoladas ištirps. Tirpinti taip pat galima karšto vandens vonelėje.

  3. Padažykite braškes į šokoladą, išdėliokite ant kepimo popieriaus ir padėkite į šaldytuvą maždaug 30 minučių. Sveikas ir skanus desertas paruoštas!

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą