Blynų pyragas

Blynų pyragas
Ingredientai:
  • Lietiniai blynai, 9 vienetai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Konservuoti abrikosai, 150 gramų
  • Varškė, 250 gramų
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Grietinė, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite 1 kiaušinį, varškę ir 3 šaukštus cukraus. Supjaustykite abrikosus (galima naudoti ir kitus vaisius).

  2. Kiekvieno blyno viduryje uždėkite varškės juostelę, išdėliokite abrikosus, blynus susukite voleliu.

  3. Kepimo formą ištepkite riebalais, sudėkite ratu susuktus blynus.

  4. Išplakite grietinę, šaukštą cukraus, vanilinį cukrų ir likusius kiaušinius.

  5. Užpilkite plakiniu blynus ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 25 minutes.

Porcijų skaičius: 5
» Rašyti komentarą
» Komentarai
mantas
2012-11-21 18:10
ko neykerti
h
2012-11-21 18:10
cia neykertu
kale
2012-11-21 18:10
aik nu nx nem nem nem
mantas
2012-11-21 18:09
atrodo neskanei