Birus keksas su riešutais

Birus keksas su riešutais
Ingredientai:
  • Sviestas, 150 gramų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Krakmolas, 0.75 stiklinės
  • Riešutai
  • Šokoladas, 100 gramų
  • Aliejus formai patepti
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite minkštą sviestą su cukrumi, po vieną įmaišykite trynius, suberkite miltus, krakmolą ir vėl išmaišykite.

  2. Atsargiai įmaišykite į tešlą gerai išplaktus baltymus, riešutus ir tarkuotą šokoladą.

  3. Kepkie 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 45-50 minučių.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą