- Miltai, 350 gramų
- Jogurtas, 300 gramų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Jogurtą sumaišykite su aliejumi.
Miltus sumaišykite su druska, kepimo milteliais, cukrumi. Šį mišinį dalimis įmaišykite į jogurtą, užminkykite tešlą.
Ant miltuoto darbastalio tešlą padalinkite į 8-10 vienodus gabaliukus. Suformuotas bandeles glaudžiai, besiliečiant sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą.
Bandeles kepkite iki 220C įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.
Tiekite šiltas bandeles, jas galite iškepti iš vakaro, o ryte keletui minučių įkišti į įkaitintą orkaitę ir greitai pašildyti.
Bandeles galite kepti su žalumynais ar pasmulkintomis alyvuogėmis.
2018-08-26 18:01