- Bananai, 2 vienetai
- Avižų pienas, 0.5 stiklinės
- Obuolių actas, 1 valgomasis šaukštas
- Klevų sirupas, 0.25 stiklinės
- Vanilės ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kokosų aliejus, 0.25 stiklinės
- Avižos, 2 stiklinės
- Maltas cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kepimo soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Šokolado gabaliukai, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Įtepkite specialią skardą, skirtą kepti keksiukams, kokosų aliejumi.
Sutrinkite trintuvėje pirmiausia drėgnus ingredientus, po to ir likusius. Įmeskite pabaigoje šokolado gabaliukus.
Dėkite gautą masę į skardą, į kiekvieną keksiukų formelę maždaug 3/4 jos tūrio, nes vėliau tešla iškils.
Kepkite orkaitėje apie 20-25 minutes, kol švelniai paruduos. Ištraukite iš orkaitės, atvėsinkite ir mėgaukitės. Skanaus!