Bananų ir avižų keksiukai

Bananų ir avižų keksiukai
Ingredientai:
  • Bananai, 2 vienetai
  • Avižų pienas, 0.5 stiklinės
  • Obuolių actas, 1 valgomasis šaukštas
  • Klevų sirupas, 0.25 stiklinės
  • Vanilės ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kokosų aliejus, 0.25 stiklinės
  • Avižos, 2 stiklinės
  • Maltas cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kepimo soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Šokolado gabaliukai, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Įtepkite specialią skardą, skirtą kepti keksiukams, kokosų aliejumi.

  2. Sutrinkite trintuvėje pirmiausia drėgnus ingredientus, po to ir likusius. Įmeskite pabaigoje šokolado gabaliukus.

  3. Dėkite gautą masę į skardą, į kiekvieną keksiukų formelę maždaug 3/4 jos tūrio, nes vėliau tešla iškils.

  4. Kepkite orkaitėje apie 20-25 minutes, kol švelniai paruduos. Ištraukite iš orkaitės, atvėsinkite ir mėgaukitės. Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Dainius
» Rašyti komentarą